Een like-knop zorgt ervoor dat mensen die een ticket voor je evenement kopen direct je pagina kunnen liken om zo op de hoogte te blijven van jouw evenement.

Het liken van een pagina is meer dan het alleen leuk vinden. De bezoekers die je pagina leuk vinden, kun je perfect gebruiken in je marketing. Bijvoorbeeld als je gaat adverteren. Daarnaast schep je een persoonlijke band met je bezoekers. Door een like-knop aan de de ticketshop toe te voegen, maak je het makkelijk voor bezoekers die tóch een ticket aan het kopen zijn.

Hoe voeg ik een like-knop toe?
Over liken gaan

1. Ga naar het Dashboard, klik op ‘Beheren’ en vervolgens op ‘Evenementen’

2. Selecteer het evenement waar je een like button aan toe wilt voegen door rechts op het blauwe ‘Bewerk evenement’ te klikken.

3. Selecteer de shop waar je de ‘like-knop’ aan toe wilt voegen door op het winkelwagentje te klikken.

4. Klik op ‘Meer opties’ rechtsboven in je scherm en selecteer ‘Facebook header in shop’

5. Ga naar de Facebookpagina van je organisatie en kopieer de URL van je pagina (niet de URL van je evenement!) en plak deze in het vakje ‘Facebook header in shop’. Vergeet niet om op te slaan.

6. In de live preview verschijnt de like-knop in de header. Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of mail naar info@eventix.io