Je hebt een evenement aangemaakt, zorgvuldig je tickets vormgegeven (je leest hier hoe je een eigen achtergrond kunt uploaden) en een shop gemaakt (je leest hier hoe je je shop kleur kunt geven). De volgende stap is het toevoegen van de juiste tickets aan de juiste shop.

Hoe voeg ik tickets toe aan een ticketshop?
Niks meer aan toevoegen.

1. Ga naar het Dashboard, klik op ‘Beheren’ en vervolgens op ‘Evenementen’. 2. Je ziet nu een overzicht van jouw evenementen. Kies degene waarvoor je tickets aan de shop toe wilt voegen door rechts op het blauwe ‘Manage’ te klikken.

3. Links zie je vijf iconen staan, waarvan de middelste een winkelwagen is. Door op de winkelwagen te klikken kom je bij je aangemaakte shops terecht.

4. Je kunt hier de shops en je tickets aanpassen. Kies als eerste de shop waar je tickets aan toe wilt voegen. Dit doe je door bovenaan het menu bij ‘Select Shop’ de juiste shop te selecteren.

5. Als je de juiste shop geselecteerd hebt, is het tijd om tickets toe te voegen aan de shop. Scroll een klein stukje naar beneden tot je bij ‘Tickets’ komt. Hier maak de keuze over welke tickets je aan de geselecteerde shop toe wilt voegen.

EVENTIX TIP: Als je verschillende evenementen organiseert, geef zowel de shops als je tickets een duidelijke naam en omschrijving. Zo hou je het overzicht en voorkom je eventuele misverstanden.

Bedankt voor het lezen! Mocht je vragen of feedback hebben over deze uitleg, neem contact op via de chat of via info@eventix.io