Het kan voorkomen dat een bezoeker contact met je zoekt om opnieuw een ticket te versturen. Bezoekers raken de bevestigingsmail kwijt of vullen in sommige gevallen zelfs een verkeerd mailadres in. Het (opnieuw) versturen van een ticket gaat gemakkelijk via het Dashboard.

EVENTIX TIP: Check altijd of de bezoeker daadwerkelijk een ticket gekocht heeft. Dit doe je door het vragen naar een screenshot van het afschrift.

Hoe verstuur ik opnieuw een ticket naar een bezoeker?
Twee keer is scheepsrecht.

1.Ga naar het Dashboard en vul de naam van de bezoeker in bij ‘Search in orders’.

2. Als je de ‘company’ opent waar de order bij hoort zie je direct de naam van je evenement.  Wanneer je vervolgens op de naam van de bezoeker zoekt, zal deze als eerste verschijnen. Check voor de zekerheid of je het ticket naar de juiste bezoeker gaat versturen.

3. Om een ticket opnieuw te versturen, klik je op het icoontje helemaal rechts.

4. Je komt in de omgeving waar je de details van de order ziet en waar je de mogelijkheid hebt om tickets opnieuw te versturen. Je ziet in je scherm een menu met onder andere ‘Bekijk’ en ‘Bewerk tickets’. Je verstuurt opnieuw een ticket naar een bezoeker door in datzelfde menu op ‘Bevestiging opnieuw sturen’ te klikken.

EVENTIX TIP: Om er zeker van te zijn dat je deze bezoeker in 1 keer helpt versturen wij ook altijd de ticketlink naar de bezoeker. Op deze manier weet je zeker dat de bezoeker een nieuwe bevestiging en de (directe) ticketlink heeft gekregen. Wanneer je voor het eerst op ‘Bekijk Tickets’ klikt, vergeet dan niet om de pop-up te activeren.

Je hebt de tickets (opnieuw) naar een bezoeker verstuurd! Mocht je vragen of feedback hebben, laat het ons weten via de chat of stuur een mail naar info@eventix.io