UPDATE:
We hebben een update in ons Dashboard gedaan. Hierdoor is het niet meer mogelijk om evenementen te verwijderen, je kunt deze nog wel archiveren. We hebben dit gedaan, zodat je - wanneer je toch besluit een ingesteld evenement alsnog te gebruiken - deze vanuit het archief op kunt halen.

Hoe verwijder ik een evenement?

1. Een evenement archiveren is simpel. Ga als eerste naar het Dashboard , je bent nu in de vertrouwde omgeving. Vanaf jouw dashboard klik je vervolgens op 'Beheren' en dan op 'Evenementen'

2.Als je het evenement hebt gevonden die je wilt verwijderen zie je aan de rechterkant een pijltje staan naast 'Manage'.

3. Klik op dit pijltje en vervolgens op 'Archiveer'.

Je evenement is nu gearchiveerd. Als je het evenement alsnog wilt gebruiken, kun je deze makkelijk vinden bij 'Bekijk Archief' in hetzelfde venster.

Bedankt voor het lezen, mocht je feedback of vragen hebben over onze uitleg kun je ons bereiken via de chat of via info@eventix.nl