Start vandaag met het hergebruiken van je evenement! Ideaal als je een terugkerend feestje organiseert. Je hoeft alleen maar de datum en tijd aan te passen! Of wanneer je heel veel evenementen tegelijk aan wilt maken is deze tool de partner die je moet hebben.

Hoe gebruik ik de Copy Tool?
Ctrl + C was nog nooit zo makkelijk.

1. Ga naar het Dashboard, klik op ‘Beheren’ en vervolgens op ‘Evenementen’

2. Je bent nu in de omgeving waar je een nieuwe evenement aan kunt maken of een bestaand evenement aan kunt passen. Als je de instellingen van een bestaand evenement wilt kopiëren zie je rechts van een evenement de blauwe button ‘Manage’ met daarnaast een pijltje naar beneden.

3. Wanneer je op het pijltje drukt zie je ‘Copy event’ en ‘Archiveer’. Door op ‘Copy event’ te klikken kopieer je de instellingen van een eerder evenement die je vervolgens naar wens aan kunt passen.

4. Je ziet nu als eerste de gegevens van het evenement dat jij gekopieerd hebt. In principe hoef je hier niks aan te passen. Het is voor jou een controle om te kijken of je wel het juiste evenement gekopieerd hebt.

5. Wanneer je op ‘Doorgaan’ klikt kun je de gegevens van je nieuwe evenement aanpassen. Let hierbij op dat je de datum en tijd aanpast van je evenement en de overige gegevens juist aanvult.

6. Wanneer je opnieuw op ‘Doorgaan’ klikt kun je de verschillende tickets aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de (wisselende) capaciteit van je locatie of het maximale tickets dat een bezoeker af kan nemen. Wil je meer weten over de eindeloze mogelijkheden van een ticket? Lees dan deze handleiding. Klik als laatste op ‘Create event with tickets’ en je nieuwe evenement is ready to go!

Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io.