De Company Switcher is ideaal als je met meerdere partijen een evenement organiseert. Waar je voorheen veel tijd kwijt was aan het in - en uitloggen, ben je nu binnen twee clicks van company gewisseld.

Hoe gebruik ik de Company Switcher?
'Let's get switching'

1. Ga naar het Dashboard

2. Rechts bovenin zie je nu je account staan. Als je op je account klikt verschijnt er een een dropdown-menu.

3. Wanneer je nog geen extra ‘company’ hebt toegevoegd, klik je op ‘Aanmaken company’.

4. Voer hier de gegevens van de nieuwe company in. Belangrijkste hierbij zijn de Bedrijfsnaam, valuta en locale (taal van communiceren).

EVENTIX TIP: Vul bij het aanmaken van een nieuwe company je bankgegevens in. Zo kunnen we direct beginnen met het uitbetalen van de omzet van de ticketverkoop.

5. Klik op ‘Opslaan’. Als je nu opnieuw op je account rechtsboven klikt, zie je dat de company toegevoegd is aan je account. Je kunt in het vervolg makkelijk wisselen tussen de gekoppelde companies.

Als je een gebruiker aan je account/company toe wilt voegen, lees je hier hoe je dat doet.

Bedankt voor het lezen! Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io.