De algemene voorwaarden. Het is niet fijn als je ze op wat voor manier dan ook moet gebruiken, maar het is van essentieel belang dat ze er zijn. We hebben vanuit Eventix algemene voorwaarden voor bezoekers opgesteld. Deze voorwaarden kun je hier vinden.

Het kan zo zijn dat je zelf ook algemene voorwaarden hebt opgesteld. In deze handleiding leggen we je uit hoe je jouw eigen algemene voorwaarden aan een ticketshop toevoegt.

Hoe voeg ik mijn algemene voorwaarden toe aan een ticketshop?
Gooi het op je eigen akkoord.

1. Ga naar het Dashboard, klik op ‘Beheren’ en vervolgens ‘Evenementen’

2. Je ziet nu een overzicht van jouw evenementen. Kies het evenement waar je algemene voorwaarden aan toe wilt voegen door rechts op ‘Manage’ te klikken. .

3. Links zie je vijf iconen staan, waarvan de middelste een winkelwagen is. Door op de winkelwagen te klikken kom je bij je aangemaakte shops terecht.

4. Selecteer de shop waar je je algemene voorwaarden aan toe wilt voegen door bovenaan bij ‘Select shop’ de juiste shop te selecteren.

5. Om de geavanceerde instellingen aan te passen klik je rechts bovenaan op ‘Meer opties’. Om je algemene voorwaarden toe te voegen klik je op ‘Algemene voorwaarden link’.

6. Er verschijnt een extra veld waar je de link naar je algemene voorwaarden toe kunt voegen. Voer hier de link naar je algemene voorwaarden in.

EVENTIX TIP: Als je algemene voorwaarden op wat voor manier dan ook een andere link krijgen, vergeet dan niet om deze aan te passen.

Bedankt voor het lezen! Mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io

Keywords: Terms, Voorwaarden, Bepaling