Het kan zijn dat je met meerdere mensen een evenement organiseert. Je kunt je teamleden gemakkelijk toevoegen en verschillende rechten geven.

Er zijn twee verschillende soorten accounts met verschillende rechten:
Company Manager: Als je de gebruiker alle rechten wilt geven, zet je deze optie op ‘aan’.
View Only: Met dit account geef je een gebruiker de mogelijkheid om kennis te maken met de service van Eventix, zonder dat de gebruiker de instellingen van je evenement aan kan passen. Dit is een ideaal voor iemand die alleen wil zien hoe de stand van zaken is met betrekking tot je ticketverkoop.
Een View Only gebruiker kan ook geen gastenlijst tickets uitsturen of payout specificaties bekijken.

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn account?
Eén voor allen, allen voor één

1. Ga naar het Dashboard, klik op 'Bedrijfsinstellingen' en vervolgens op ‘Beheer gebruikers’

2. Je voegt een gebruiker toe door een uitnodiging te versturen. Klik om een uitnodiging te versturen op ‘Invite’.

3. Voer vervolgens de gegevens in van de persoon die je uit wilt nodigen.

4. Vervolgens kun je de rechten van een gebruiker bepalen. Als je ‘Company Manager’ aan hebt staan, heeft de gebruiker dezelfde rechten en mogelijkheden als jij. Wanneer je deze uitzet, heeft de gebruiker het eerder genoemde ‘View Only’-account.

5. De (nieuwe) gebruiker ontvangt van ons een mail met de vraag of er een nieuw account voor de gebruiker aangemaakt mag worden. Zodra de uitnodiging geaccepteerd wordt, is de gebruiker onderdeel van je account en heeft hij of zij toegang tot het Dashboard.