Jouw website is waarschijnlijk één van de belangrijkste plaatsen binnen jouw online communicatie waar de bezoeker zijn tickets kan kopen. Om het bestelproces zo eenvoudig te maken voor je bezoekers heeft Eventix een iFrame ontwikkeld. Een iFrame is simpelweg een HTML-code die een stukje (frame) van een andere website op kan roepen. Deze kan op de website van je evenement geplaatst worden. Hierdoor kunnen bezoekers direct tickets kopen binnen een vertrouwde omgeving, namelijk jouw website.

Het plaatsen van het iFrame is een kwestie van kopiëren, plakken en opslaan.

Hoe integreer ik de ticketshop in mijn website?

1. Ga naar 'Beheer', kies 'Evenementen' en selecteer hier het evenement waarvan je de ticket shop wilt koppelen. Zodra je het juiste evenement geselecteerd hebt kun je direct doorgaan naar 'Shops'.

2. Onderaan de pagina zie je een knop 'bekijk integratie code' staan. Druk op deze button om de integratiecode te selecteren. Kopieer de integratiecode zodat deze op juiste pagina van je website geplaatst kan worden.

3. Nadat je het iFrame gekopieerd hebt, open je het paneel voor 'Adminstrators' vanuit waar je je website beheert. Navigeer naar de pagina waar je de ticket shop wilt plaatsen.

4. Zodra deze pagina geopend is moet je de pagina bewerken, zodat je het iFrame dat vanuit het dashboard gekopieerd is geplakt kan worden in de code. Nu plak je het iFrame op de plek waar je de ticketshop wilt hebben en sla je de wijziging op.

EVENTIX TIP: Let tijdens het plakken van het iFrame goed op dat wanneer je in WordPress of Joomla werkt ook daadwerkelijk plakt als tekst/HTML. Anders weet de website niet dat dit HTML-code is.

Vragen of feedback? Neem gerust contact met ons op via de chat of info@eventix.io.