De Eventix Scan App geeft jou de mogelijkheid om tickets van jouw bezoekers makkelijk en snel te scannen. Je kunt zien welke bezoekers al binnen zijn en welk ticket ze gekocht hebben.

1. Login op Dashboard
  2. Selecteer 'Entree Management' en klik op 'Scanner logins'
  3. Selecteer het evenement waarvoor je scanners wilt inloggen.
  4. Je komt bij het overzicht van je scanners. Klik op 'View' als je die scanner wilt inloggen. Klik op 'New' als op een nieuwe scanner wilt inloggen.

5. Je kunt op 2 manieren inloggen: via de QR-code of via een gebruikersnaam of            wachtwoord.

EVENTIX TIP:
Onthoudt dat terwijl je inlogt met de app je verbonden moet zijn met het internet. Als je eenmaal verbonden bent is een internetverbinding niet verplicht ,maar wel aan te raden.

Nu ben je klaar om tickets te scannen!

1. Klik op ‘Scan tickets’ om de tickets van jouw bezoekers te scannen.
  2. Als een van je bezoekers vergeten is om zijn of haar ticket te downloaden, kun je de ticket(s) terugvinden in de zoekbalk.

Bedankt voor het lezen, mocht je feedback of vragen hebben over onze uitleg, kun je ons bereiken via de chat of via info@eventix.nl