Onze scan app geeft jou de mogelijkheid om de digitale en geprinte tickets van jouw bezoekers makkelijk en snel te scannen. Je kunt zien welke bezoekers al binnen zijn en wat voor ticket zij gebruiken.

1. Login op https://dashboard.eventix.io
  2. Ga naar ‘Entree Management’ en klik dan op ‘Scanners’. Hier vind je de alle gegevens van jouw evenementen.
  3. Klik dan op de ‘Edit’ button van het evenement.
  4. Onder aan deze pagina vind je een QR code.
  5. Log in met deze QR code op je telefoon en wacht tot de telefoon gesynchroniseerd is.

EVENTIX TIP: Onthoudt dat terwijl je inlogt met de app je verbonden moet zijn met het internet. Als je eenmaal verbonden bent is een internetverbinding niet verplicht maar wel aan te raden.

Nu ben je klaar om tickets te scannen!

1. Klik op ‘Scan tickets’ om de tickets van jouw bezoekers te scannen.
  2. Als een van je bezoekers vergeten is om zijn of haar ticket te downloaden, kun je de ticket terugvinden met het zoek icoon.

Bedankt voor het lezen, mocht je feedback of vragen hebben over onze uitleg, kun je ons bereiken via de de chat of via info@eventix.nl