Paniek! Een bezoeker is zijn gouden ticket verloren en wil graag naar binnen. Wat kan ik doen?

1. Allereerst, zoek de naam of email van deze persoon in de ‘Search in orders’. Hier kun je zoeken op alle informatie die de bezoeker heeft aangeleverd bij jou. (Voornaam, achternaam, ordernummer en betalingsreferentie.)

2. Als je de juiste order gevonden is klik je op ‘bewerk’.

3. Klik op ‘Bevestiging opnieuw sturen’ en de bevestigingsmail inclusief de tickets zullen opnieuw verzonden worden.

EVENTIX TIP: Klik op ‘Bekijk Tickets’ , kopieer de URL en verzend de URL inclusief E-ticket naar de bezoeker.

Bedankt voor het lezen, mocht je feedback of vragen hebben over onze uitleg kun je ons bereiken via de chat of via info@eventix.nl