Er kunnen twee redenen zijn waarom jouw ticket shop leeg is:

1. Op de dag dat je hebt aangegeven dat de ticketverkoop start worden de tickets zichtbaar in de shop. Om dit op te lossen kun je de startdatum verwijderen of aanpassen.

2. Je hebt jouw tickets nog niet geselecteerd. Voeg je tickets toe aan de shop om je verkoop te starten.

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je deze problemen op kunt lossen.

Oplossing 1:  Verander de startdatum van je ticketverkoop.

Stap 1: Ga naar 'Manage tickets' en klik op 'Bewerken'

Stap 2: Verander de startdatum naar een andere datum onder 'Meer opties' en selecteer 'Beschikbaar vanaf'.

Stap 3: Vergeet niet te op te slaan!

Oplossing 2: Tickets toevoegen aan je shop

Stap 1: Als je een nieuwe shop maakt, kun je tickets toevoegen waardoor deze beschikbaar worden in de shop. Voeg de tickets toe door te drukken op het venster ‘Tickets’. Selecteer de juiste ticket en klik op ‘Add’. Je kunt zoveel tickets toevoegen als je zelf wilt.

Stap 2: Nadat je je tickets toegevoegd hebt druk je op ‘save’ zodat je ticketverkoop kan beginnen.

Bedankt voor het lezen! Als het goed is werkt jouw ticket shop nu perfect. Mocht dat niet het geval zijn neem contact op via de chat of info@eventix.io. Feedback is uiteraard ook welkom, vinden we belangrijk om continu te blijven ontwikkelen.