Jouw evenement verdient jouw herkenbare stijl. Daarom hebben wij een mogelijkheid toegevoegd om je eigen ticketafbeelding te kunnen gebruiken. Deze kun je makkelijk zelf ontwerpen en uploaden. Vergeet niet om eerst het Eventix Ticket Template te downloaden

Eigen ticketafbeelding per ticket

1. Ga naar het Dashboard. Klik op ‘Beheren’ en vervolgens op 'Evenementen' .

2. Links zie je vijf icoontjes staan. Klik op het ticket.

3. Je bent nu in de omgeving waar je de instellingen van je ticket aan kunt passen. Onderin zie je 'Upload eigen ticketafbeelding'. Hier kun je jouw design uploaden.

4. Je kunt jouw design uploaden als PDF. of PNG. Onthoud dat dit bestand kleiner moet zijn dan 1,5 MB.

Nadat je klaar bent met uploaden krijg je een preview te zien. Als je tevreden bent met het resultaat ben je klaar voor de verkoop!

Eigen afbeelding per evenement

Om een ticketafbeelding per evenement te uploaden, ga je naar de instellingen van jouw evenement(en). Bij deze instellingen kun je de optie 'eigen ticketafbeelding' aan- en uitzetten.

1. Ga naar je evenementen door in het menu op 'Beheren' -> 'Evenementen' te klikken. (Je kunt ook deze link gebruiken)

2. Kies het evenement waarvoor je een afbeelding wilt uploaden door op het blauwe 'Bewerk evenement' te klikken

3. Om het uploaden van een ticketafbeelding mogelijk te maken, klik je rechtsboven op 'Meer opties' en zet je de optie 'Upload eigen ticketafbeelding' aan.

4. Je kunt nu een eigen ticketafbeelding uploaden. Houd er rekening mee dat de bestandsgrootte van je afbeelding niet meer dan 1,5 MB is.

Eigen ticketafbeelding per organisatie/company

Om een ticketafbeelding per organisatie/company te uploaden ga je naar 'Bedrijfsinstellingen' -> 'Instellingen'. Je kunt ook deze link gebruiken.

Let op! De ticketafbeelding die je per organisatie/company is alleen beschikbaar voor nieuwe tickets. Als je de afbeelding van tickets, waarvan er al een aantal verkocht zijn, wilt veranderen, kun je dit bij 'Ticketafbeelding per evenement' aanpassen.

Bedankt voor het lezen, mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io

Heb je het antwoord gevonden?