Jouw evenement verdient jouw herkenbare stijl. Daarom hebben wij een mogelijkheid toegevoegd, zodat je je eigen ticketachtergrond kunt gebruiken. Deze kun je makkelijk zelf ontwerpen en uploaden. Vergeet niet om eerst het Eventix Ticket Template te downloaden

1. Ga naar het Dashboard. Klik op ‘Beheren’ en vervolgens op 'Evenementen' .

2. Links zie je vijf icoontjes staan. Klik op het ticket.

3. Je bent nu in de omgeving waar je de instellingen van je ticket aan kunt passen. Onderin zie je 'Upload eigen ticketachtergrond'. Hier kun je jouw design uploaden.

4. Je kunt jouw design uploaden als PDF. of PNG. Onthoudt dat dit bestand kleiner moet zijn dan 1,5 MB.

Nadat je klaar bent met uploaden krijg je een preview te zien. Als je tevreden bent met het resultaat ben je klaar voor de verkoop!

Bedankt voor het lezen, mocht je vragen of feedback hebben, neem contact op via de chat of via info@eventix.io

Keywords: background, achtergrond, design, ticketbackground